Contact

Contactgegevens

Nieuwe klanten

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere verzendadressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
GEREGISTREERDE KLANTEN

Als u een account bij ons hebt, log dan in a.u.b.
Wachtwoord vergeten?
 • Als klant van ANWB beveiligt u uw boot met korting tot 30%

  Beveiligings producten
 • Heeft u vragen? De helpdesk van watersportbeveiliging.com helpt u graag!

  bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

  Beveiligings producten
 • ANWB wenst u een veilige watersport!

  Daarom helpen wij u graag de juiste beveiligingsoplossing te vinden voor u boot!

  Beveiligings producten

Europeesche verzekering boot


Omdat de Europeesche Verzekeringen de veiligheid van u en uw boot belangrijk vindt, biedt zij u samen met watersportbeveiliging.com 10% korting
op alle aankopen in deze webshop!

Hoe werkt de verzekeringskorting?
Zodra u producten aan uw winkelmand heeft toegevoegd en u op 'afrekenen' klikt, vindt u onder de kolom 'betaalwijze kiezen' een invoerveld voor uw polisnummer, verzekeraar en 'soort boot'. Wanneer u deze invult wordt uw 10% korting direct verrekend met uw betaling.

De bootverzekering voor vaarliefhebbers
Europeesche Verzekeringen helpt al bijna een eeuw om mensen onbezorgd te laten genieten van hun vrijetijdsbesteding. Van fietsen, varen en motorrijden tot campervakanties en verre reizen. Omdat we zelf ook liefhebbers zijn, kennen we de leuke kanten én de risico’s. Dat vind je terug in onze verzekeringen en de manier waarop we onze klanten helpen. Elke dag opnieuw.

De Bootverzekering van de Europeesche houdt niet alleen rekening met het type boot, maar ook met de wensen van de eigenaar. U krijgt maatwerk van hoge kwaliteit, tegen een scherpe premie. De bootverzekering van Europeesche is er voor alle type pleziervaartuigen: van zeilboot, speedboot, jacht tot sloep. Ook uw boottrailer en volgboot kunt u meeverzekeren. U kunt uw boot op zes manieren verzekeren en u kiest zelf of u uw bootverzekering aanvult met dekkingen als rechtsbijstand, ongevallen en particuliere verhuur. Kijk voor meer informatie op europeesche.nl.

Voordelen van de bootverzekering van de Europeesche

 • Gratis hulpverlening in Nederland en Europa
 • Hoge no-claimkorting als u schadevrij vaart (tot wel 40%!)
 • 10% Nederland korting op uw bootverzekering
 • Ook particuliere verhuur is mee te verzekeren