Contact

Contactgegevens

Nieuwe klanten

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere verzendadressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
GEREGISTREERDE KLANTEN

Als u een account bij ons hebt, log dan in a.u.b.
Wachtwoord vergeten?
 • Als klant van ANWB beveiligt u uw boot met korting tot 30%

  Beveiligings producten
 • Heeft u vragen? De helpdesk van watersportbeveiliging.com helpt u graag!

  bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

  Beveiligings producten
 • ANWB wenst u een veilige watersport!

  Daarom helpen wij u graag de juiste beveiligingsoplossing te vinden voor u boot!

  Beveiligings producten


Omdat Kuiper Verzekeringen de veiligheid van u en uw boot belangrijk vindt, biedt zij u samen met watersportbeveiliging.com 10% korting 
op alle aankopen in deze webshop!

Hoe werkt de verzekerings korting?
Zodra u producten aan uw winkelmand heeft toegevoegt en u op 'afrekenen' klikt, vindt u onder de kolom 'betaalwijze kiezen' een invoerveld voor uw polisnummer, verzekeraar en 'soort boot'. Wanneer u deze invult wordt uw 10% korting direct verrekend met uw betaling.

Informatie Kuiper Verzekeringen (anno 1946) te Heerenveen

De watersportbranche is een markt waar specialistische kennis van nautische zaken absoluut noodzakelijk is. Wij zijn gespecialiseerd in het verzekeren en financieren van pleziervaartuigen. Als grootste tussenpersoon voor jachtverzekeringen in Nederland leveren wij maatwerk. Individueel, maar ook voor groepen. Dat vertaalt zich onder andere in speciale polissen, zoals die voor sloepen & vletten, tenders, elektro- & hybrideboten, klassieke schepen en bepaalde merkschepen.

Contact Kuiper Verzekeringen
Mocht u meer informatie wensen over de watersport verzekeringen van Kuiper Verzekeringen dan kunt u ons bereiken via 0513-614444.