Contact

Contactgegevens

Nieuwe klanten

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere verzendadressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
GEREGISTREERDE KLANTEN

Als u een account bij ons hebt, log dan in a.u.b.
Wachtwoord vergeten?
 • Als klant van ANWB beveiligt u uw boot met korting tot 30%

  Beveiligings producten
 • Heeft u vragen? De helpdesk van watersportbeveiliging.com helpt u graag!

  bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

  Beveiligings producten
 • ANWB wenst u een veilige watersport!

  Daarom helpen wij u graag de juiste beveiligingsoplossing te vinden voor u boot!

  Beveiligings producten

Track en trace & GPS


Een Track en Trace systeem stelt u in staat om elk willekeurig object te volgen via GPS (Global Positioning System) en GSM (Global System for Mobile communications). De Track en Trace module kan op elk gewenst moment gelokaliseerd worden, zodat de politiediensten uw object na vermissing direct terug kunnen bezorgen.

De module in het object wordt automatisch in werking gezet door bewegingssensoren in de tracker en/of na activering via het contact. Daarnaast is de positie van uw object altijd op te vragen via de persoonlijke webpagina.

Bij de keuze in track en trace systeem voor uw boot, schip of sloep staat in ieder geval voorop dat de tracker vaak in een vochtige omgeving wordt geplaatst waarbij er in veel gevallen niet een stabiele stroomvoorziening aanwezig is. Het tweede punt van aandacht is natuurlijk het feit dat het beveiligen van uw buitenboordmotor door middel van een track en trace systeem minstens even belangrijk is. Wanneer u een boot of sloep heeft, met- of zonder een zeer beperkte accu capaciteit, dan is het verstandig een track en trace systeem aan te schaffen die op zijn eigen accu werkt, een zogenaamd draadloos track en trace systeem. De meeste draadloze track en trace systemen zijn niet waterbestendig.

Watersportbeveiliging.com heeft voor u een aantal professionele draadloze- en waterbestendige track en trace systemen uitgezocht waarmee u uw boot, sloep of buitenboordmotor gemakkelijk kunt terugvinden. Om uw boot of schip te beveiligen met een track en trace systeem die op de voeding van de boot wordt aangesloten heeft u een minimale accu capaciteit nodig van 18000 mAh. Een zogenaamd ‘bedraad track en trace systeem’ zal bij de betere trackers niet veel accu capaciteit verbruiken maar een oude accu of langdurige stilstand van uw vaartuig in combinatie met een bedraad track en trace systeem zou er voor kunnen zorgen dat uw accu volledig leeg- en dus stuk gaat.
Lees meer...

   

Stel een Aflopende Directie in
per pagina
 • Regent Plug & Play Marine

  Draadloos (interne accu) - bewaking

  Deze innovatieve Track&Trace unit bevat een kra...

  Regent Plug & Play Marine
  € 248,00
  incl. BTW

   

Stel een Aflopende Directie in
per pagina