Contact

Contactgegevens

Nieuwe klanten

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere verzendadressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
GEREGISTREERDE KLANTEN

Als u een account bij ons hebt, log dan in a.u.b.
Wachtwoord vergeten?
 • Als klant van ANWB beveiligt u uw boot met korting tot 30%

  Beveiligings producten
 • Heeft u vragen? De helpdesk van watersportbeveiliging.com helpt u graag!

  bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

  Beveiligings producten
 • ANWB wenst u een veilige watersport!

  Daarom helpen wij u graag de juiste beveiligingsoplossing te vinden voor u boot!

  Beveiligings producten

logo delta lloyd watersport

Bent u verzekerd bij Delta Lloyd? Dan krijgt u direct tot 25% kosrting op onze beveiligingsproducten:     deltalloyd.watersportbeveiliging.com

Delta Lloyd is de grootste watersportverzekeraar in Nederland en sponsor van de Nederlandse watersport. Delta Lloyd heeft onder andere duurzame partnerships met de Delta Lloyd Kern- en Talentploeg, de Optimisten Club Nederland, Delta Lloyd Regatta en de HISWA te water. Delta Lloyd is ook hoofdsponsor van SAIL Amsterdam 2015.

Jeugdsportfonds & Reddingsbrigade Nederland
Verder ondersteunt Delta Lloyd het Jeugdsportfonds en de Reddingsbrigade Nederland. In samenwerking met het Watersportverbond organiseert Delta Lloyd de Optimist on Tour. Hier worden kinderen geënthousiasmeerd voor de watersport. Op die manier draagt Delta Lloyd al in een vroeg stadium bij aan de ontwikkeling van jong talent op het water en zorgen we er voor dat ook de toekomst van het Nederlandse zeilen goed verzekerd is.

Als u een bootverzekering bij Delta Lloyd afsluit krijgt u advies en hulp van een zeer ervaren en deskundig team van watersportspecialisten.

Kijk voor meer informatie op www.deltalloyd.nl/boot

Hoe werkt de verzekerings korting?
Zodra u producten aan uw winkelmand heeft toegevoegt en u op 'afrekenen' klikt, vindt u onder de kolom 'betaalwijze kiezen' een invoerveld voor uw polisnummer, verzekeraar en 'soort boot'. Wanneer u deze gegevens invult, wordt er direct 10% korting verrekend in uw betaling. Let op! Bestelt u via deltalloyd.watersportbeveiliging.com dan ontvangt u tijdelijk 25% korting.